Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Permanente Educatie Woningen

De Permanente Educatie voor 2022 is bestelbaar. Evenals voorgaande jaren levert Beroepsopleiding Makelaars B.V. de Permanente Educatie (PE) in de vorm maatwerkpakketten. Met een maatwerkpakket naar keuze voldoet u aan de vereisten van SCVM en/of NRVT voor de Kamer(s) waar u ingeschreven staat. Het is ook mogelijk losse modules te bestellen. Wij adviseren u echter gebruik te maken van
de pakketkiezer zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt. 

PE 2021 & 2020 aanbod

De losse PE cursussen voor 2021 en 2020 blijven beschikbaar voor cursisten die PE 2021 en/of PE 2020 nog dienen te bestellen en te doen. In het onderstaande aanbod staan de losse PE curssusen van 2021 en 2020 vermeld in de titel van de cursus.

Veelgestelde vragen PE 2022
Heeft u bijvoorbeeld vragen over: bestellen, inloggen, betalen, levering, PE doen en PE punten? In de FAQ - Permanente Educatie 2022 staan de meest voorkomende vragen over de PE 2022. We adviseren u eerst de FAQ te raadplegen. Als u dan nog steeds vragen heeft of hulp nodig heeft kunt u met ons contact opnemen via info@makelaarsopleidingen.nl. 

PE 2022 levering en inloggen leeromgeving
Voor een indicatie van het beschikbaar komen van de verschillende PE-cursussen kunt u de leveringskalender downloaden: PE 2022 leverkalender.
Beschikbare online cursussen worden binnen 5 werkdagen na bestelling verwerkt en aan uw leeromgeving toegevoegd. Leeromgeving op inactief: U kunt pas inloggen op de leeromgeving als uw bestelling verwerkt is en de cursus(sen) geleverd zijn. U ontvangt vanuit de leeromgeving een notificatie als een cursus is toegevoegd.

Overzicht Permanente Educatie - PE Woningen