Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

PE Pakketten 2019

Verplichte PE en facultatieve PE

Met een PE-pakket kunt u voldoen aan de verplichte punten voor SCVM en/of de verplichte en facultatieve punten voor NRVT. Beroepsopleiding Makelaars B.V. draagt zorg voor het periodiek bijschrijven van de door u behaalde verplichte punten bij SCVM en, indien van toepassing, de verplichte en facultatieve punten bij NRVT.

Vrije ruimte activiteiten

Een PE-pakket voorziet in beginsel niet in de punten voor de vrije ruimte van SCVM en/of NRVT. Punten voor de vrije ruimte van SCVM en/of NRVT behaalt u door bijvoorbeeld het bezoeken van NeVaCoN of de door VBO Makelaar georganiseerde (netwerk)bijeenkomsten.

Let op: Voor het verkrijgen van de vrije ruimte punten voor SCVM en/of NRVT dient u zelf een bewijs van de bijgewoonde (netwerk)bijeenkomst of activiteit te uploaden via Mijn SCVM en/of Mijn NRVT.

Incidenteel levert een minder gangbaar PE-pakket enkele punten meer op dan NRVT minimaal vereist. Het puntenoverschot wordt door Beroepsopleiding Makelaars B.V. aan NRVT doorgegeven als punten voor de vrije ruimte. Houdt u er echter rekening mee dat u zelf bij NRVT moet monitoren of u gedurende 2019 voldoende punten voor de vrije ruimte behaalt.

PE 2019 levering

Voor een indicatie van het beschikbaar komen van de verschillende PE-cursussen kunt u de leveringskalender downloaden: PE 2019 leveringskalender

Welk PE-pakket bestellen?

Voor het snel en eenvoudig bestellen van een PE-pakket op maat maakt u gebruik van de onderstaande pakketkiezer.

Om te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. U kunt inloggen met uw account bij Beroepsopleiding Makelaars B.V. Let op: dit is niet uw account voor de e-learningomgeving.

Klik hier om naar de pakketkeuze te gaan.

Klik hier om naar de pakketkeuze te gaan.