Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

PE Pakketten 2018

Voor het bestellen van de PE pakketten is een beslisboom ontwikkeld die helpt bij de keuze van het juiste pakket. Meer informatie over de Permanente Educatie 2018 en oplevering van de cursussen is te vinden via de volgende link.  

Het kantoor van Beroepsopleiding Makelaars B.V. is gesloten van 24-12-2018 15.00 tot en met 1 januari 2019.

Bestellen van het PE-pakket 2018 kan tot en met 4 januari 2019
Recent is door SCVM besloten dat de uiterste termijn voor het afronden van de PE 2018 wordt doorgeschoven naar 31 januari 2019. Wilt u alsnog een PE-pakket bestellen voor 2018, dan kan dit tot en met 4 januari 2019. Bestellingen tijdens de feestdagen worden begin januari 2019 verwerkt.

Houdt u er wel rekening mee dat het NRVT in haar Nieuwsbrief van 18 december 2018 schrijft dat de PE-punten over 2018 tot het einde van het jaar kunnen worden behaald.

Praktijkdagen Bedrijfsmatig Vastgoed en/of Landelijk en Agrarisch Vastgoed gemist?
Voor SCVM en/of NRVT zijn in 2018 voor de Kamers Bedrijfsmatig en/of Landelijk en Agrarisch Vastgoed meerdere praktijkdagen georganiseerd. Hebt u als ingeschrevene in SCVM een pakket besteld met daarin de praktijkdag Bedrijfsmatig Vastgoed en/of Landelijk en Agrarisch Vastgoed en niet aan de praktijkdag(en) deelgenomen, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken aan SCVM via info@scvm.nl.

Voor het NRVT geldt wat eerder is opgemerkt, namelijk dat de punten over 2018 tot het einde van dit jaar kunnen worden behaald.

Puntenregistratie
In de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw zal er enige vertraging ontstaan bij het verwerken van de PE-punten voor SCVM en NRVT. Dit levert geen problemen op voor uw registratie(s) omdat de datum waarin u een cursus in de leeromgeving afrondt, bepalend is.

Graag wijzen wij u er nog op dat u de punten voor de vrije ruimte ten behoeve van het NRVT en het vrije deel ten behoeve van de SCVM zelf moet uploaden door in te loggen binnen uw account bij het betreffende register.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019. Graag zijn wij u vanaf 2 januari 2019 weer van dienst.

Klik hier om naar de pakketkeuze te gaan.

Klik hier om naar de pakketkeuze te gaan.