Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Algemene informatie Permanente Educatie

PE 2019
Bestellen van PE is mogelijk vanaf begin februari 2019 via de website van Beroepsopleiding Makelaars B.V. 

De Permanente Educatie 2019 voor SCVM en/of het NRVT wordt, net als vorig jaar, in de vorm van pakketten aangeboden. Zo kunnen de verplichte punten voor één of beide registers in een samenhangend traject worden behaald. VBO-leden die SCVM/NRVT geregistreerd zijn, krijgen de Permanente Educatie voor 2019 vanuit hun lidmaatschap aangeboden. Voorwaarde is dat u vóór 1 mei 2019 bij Beroepsopleiding Makelaars B.V. een PE-pakket heeft besteld. Met een PE-pakket kunt u voldoen aan de eisen van SCVM (verplichte punten) en/of NRVT (verplichte en facultatieve punten). PE-pakketten besteld ná 1 mei 2019 zijn niet gratis en moeten worden afgerekend tegen het regulier geldende tarief.

Praktijkdagen Bedrijfsmatig Vastgoed en/of Landelijk en Agrarisch Vastgoed 2018 gemist?
Voor SCVM en/of NRVT zijn in 2018 voor de Kamers Bedrijfsmatig en/of Landelijk en Agrarisch Vastgoed meerdere praktijkdagen georganiseerd. Hebt u als ingeschrevene in SCVM een pakket besteld met daarin de praktijkdag Bedrijfsmatig Vastgoed en/of Landelijk en Agrarisch Vastgoed en niet aan de praktijkdag(en) deelgenomen, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken aan SCVM via info@scvm.nl.

Voor het NRVT geldt wat eerder is opgemerkt, namelijk dat de punten over 2018 tot het einde van dit jaar kunnen worden behaald.