Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Algemene informatie Permanente Educatie

De Permanente Educatie voor 2022 is bestelbaar. Evenals voorgaande jaren levert Beroepsopleiding Makelaars B.V. de Permanente Educatie (PE) in de vorm maatwerkpakketten. Met een maatwerkpakket naar keuze voldoet u aan de vereisten van SCVM en/of NRVT voor de Kamer(s) waar u ingeschreven staat.

Veelgestelde vragen PE 2022
Heeft u bijvoorbeeld vragen over: bestellen, inloggen, betalen, levering, PE doen en PE punten? In de FAQ - Permanente Educatie 2022 staan de meest voorkomende vragen over de PE 2022. We adviseren u eerst de FAQ te raadplegen. Als u dan nog steeds vragen heeft of hulp nodig heeft kunt u met ons contact opnemen via info@makelaarsopleidingen.nl. 

PE-Pakket bestellen met VBO korting
Je kan als aangesloten VBO lid tot 1 augustus 2022 een PE-pakket voor 2022 bestellen met 25% korting op voorwaarde dat je bij het bestellen je lidmaatschap continueerd tot en met 31-12-2023. Indien eerder
als 31-12-2023 wordt opgezegd vervalt de korting. Bij het bestellen krijg je onder het besteloverzicht de optie als VBO lid aan te geven of je gebruik wilt maken van de korting.

PE 2022 levering en inloggen leeromgeving
Voor een indicatie van het beschikbaar komen van de verschillende PE-cursussen kunt u de leveringskalender downloaden: PE 2022 leverkalender.
Beschikbare online cursussen worden binnen 5 werkdagen na bestelling verwerkt en aan uw leeromgeving toegevoegd. Leeromgeving op inactief: U kunt pas inloggen op de leeromgeving als uw bestelling verwerkt is en de cursus(sen) geleverd zijn. U ontvangt vanuit de leeromgeving een notificatie als een cursus is toegevoegd.

PE Bestellen
Voor het snel en eenvoudig bestellen van een PE-pakket op maat maakt u gebruik van De pakketkiezer.