Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Dé opleider in de branche voor vastgoedprofessionals.

Beroepsopleiding Makelaars B.V. wordt gevormd door een hecht en verbonden team dat al meer dan twintig jaar een gevarieerd aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen voor de vastgoedbranche aanbiedt. Iets om trots op te zijn.

We volgen de ontwikkelingen in de markt zodat de lesinhoud actueel blijft. Dat doen we onder andere door de goede samenwerking met brancheorganisatie VBO en haar leden. Maar daar stopt het niet. We werken met docenten die de vastgoedbranche uit de praktijk kennen en niet alleen uit een boek. En we streven ernaar de manier van lesgeven optimaal aan te sluiten op jouw wensen en mogelijkheden. Onder meer door waar mogelijk lesstof online aan te bieden.

Heb je bij ons de opleiding tot makelaar succesvol afgerond? Met jouw diploma is het mogelijk om in te schrijven in het register van de Stichting Certificering Voor Makelaars (SCVM).

Kies je voor de opleidingen tot taxateur en heb je het diploma gehaald? Dan ben je toelaatbaar tot de meester-gezel periode van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).