Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

VBO

VBO (brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars) en Beroepsopleiding Makelaars werken nauw samen om elkaar continu te versterken. Dit  zorgt ervoor dat beide organisaties ontwikkelingen in het vakgebied, de branche en de markt op de voet volgen.

Cursisten die studeren bij Beroepsopleiding Makelaars, kunnen al voor het afronden van de opleiding lid in opleiding van VBO worden. Je kunt dan al gebruik maken van de producten en diensten die VBO haar leden biedt. Om hiervoor in aanmerking te komen, voldoe je aan een aantal voorwaarden. We maken van tevoren afspraken over je opleidingstraject. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit van VBO altijd gewaarborgd blijft. Samen bouwen we aan een goed functionerende woning- en vastgoedmarkt. Wil je meer informatie over het ‘lid in opleiding’-traject Neem dan contact op met VBO via 070-3458703 of ledenservice@vbo.nl.


Over VBO

Wij zijn VBO, brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. We zijn verbindend, betrokken en ondernemend. Omdat we zijn opgericht door makelaars en taxateurs, begrijpen wij de uitdagingen waar je mee te maken hebt. Om nog sneller en efficiënter te kunnen excelleren in je vakgebied, bieden wij jou de kennis en tools die jou in je dagelijkse werkzaamheden ondersteunen:

  • Het Historisch Bestand, bepaal sneller de waarde van een woning;
  • Kolibri, de meest effectieve CRM-software voor makelaars;
  • Juridische ondersteuning van onze juridische afdeling en huisadvocaat;
  • Inkoopvoordeel via VBO-partners, zoals opleidingen en verzekeringen;
  • Huurcheck, om veilig en verantwoorde huurtransacties te realiseren;
  • Marketingcampagnes en -ondersteuning.


Via onze (online) evenementen ontmoet je collega’s uit de branche en deel je op een informele en leuke manier kennis en ervaring met elkaar. Daarnaast nodigen we deskundige sprekers uit die ons op de hoogte houden van relevante thema’s en trends. Voor ons gaat vastgoed niet alleen over huizen of bedrijfspanden. Vastgoed gaat vooral over mensen.

Met meer dan 1.200 leden heeft VBO een sterke positie richting de politiek en stakeholders. En zorgt VBO dat leden gebruik kunnen maken van inkoopkortingen bij leveranciers. Lid zijn van VBO betekent een betrokken kennispartner naast je hebben, kunnen vertrouwen op een kwaliteitsmerk en kunnen sparren met ruim 1.200 enthousiaste collega’s.

Als brancheorganisatie sturen wij aan op verbeteringen waar iedereen wat aan heeft. Wij geloven dat de vastgoedmarkt alleen goed kan functioneren als iedereen openheid en gelijkwaardigheid met elkaar samenwerkt. Wij zijn er niet alleen voor onze leden. Wij zijn er ook voor kopers en verkopers. Voor huurders en verhuurders. Voor projectontwikkelaars en overheden. Wij zijn er voor een stabiele vastgoedmarkt.

Samen sterker. Daar gaan wij voor.

Meer informatie?

Word onderdeel van een netwerk van ruim 1.200 vakgenoten. Alle makelaars en taxateurs die al bij de vereniging aangesloten zijn, vind je op vbo.nl. Meer informatie over VBO kun je vinden en aanvragen op vbomakelaar.nl. Direct contact opnemen? Dat kan via 070-3458703 of ledenservice@vbo.nl. We gaan graag met je in gesprek over jouw behoeften als (toekomstig) ondernemer.