Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

VBO Makelaar

VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Met circa 1.100 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland.

VBO Makelaar heeft naast een vakgroep Wonen, tevens een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Landelijk en Agrarisch Vastgoed. VBO Makelaar behartigt de belangen van haar leden richting politiek en overheid. Zo stond VBO Makelaar aan de basis van de drie-dagen-bedenktijd regeling.

Daarnaast zijn ook marktordening en dienstverlening kerntaken. VBO Makelaar is in 1985 opgericht en gevestigd in Nootdorp. De VBO-leden bieden zowel full service als afzonderlijke deeldiensten. VBO Makelaar is aangesloten bij de Nederlandse werkgeversorganisatie VNO-NCW en in Europees verband bij de CEI (Confédération Européenne de l'Immobilier).  Voor taxaties (EVS) van groot commercieel vastgoed is VBO Makelaar aangesloten bij TEGoVA.

Meer informatie over de vereniging VBO Makelaar vindt u op www.vbomakelaar.nl. Het aanbod van VBO-makelaars vindt u op www.vbo.nl.