VBO

Vereniging van makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars

Beroepsopleiding Makelaars heeft een hechte samenwerking met VBO, de actieve brancheorganisatie voor makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. VBO is verbindend, betrokken en ondernemend. Als sinds 1985 zet VBO zich in voor de meer dan 1.250 leden en probeert de vele belangen die de markt kent samen te brengen.

Als lid van VBO kun je rekenen op ondersteuning! Denk aan inkoop(voordeel), software, marketing en ondersteuning op juridisch vlak. Maar je kunt ook gebruik maken van het Historisch Bestand en Huurcheck.

VBO wil de markt veranderen en verbeteren. Een kritisch geluid laten horen. Dat slagvaardige en anders durven denken zit in het DNA van VBO. Daarom biedt VBO haar leden de kennis en de tools waarmee ze zelf het beste kunnen ondernemen. En bouwen met én voor die leden aan een goed functionerende woning- en vastgoedmarkt.

Bij VBO gaat vastgoed niet alleen over huizen of bedrijfspanden. Vastgoed gaat vooral over mensen. Als brancheorganisatie stuurt VBO daarom op verbeteringen waar iedereen wat aan heeft. Signaleren issues en kaarten die aan. VBO stuurt op transparantie in de vastgoedmarkt en vernieuwende maatregelen in het belang van iedereen.

Volg je een studie bij Beroepsopleiding Makelaars, dan kun je al vóór het afronden van de opleiding lid worden van VBO.

Alles over VBO vind je op vbomakelaar.nl.