Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Waarderen woningen in verhuurde staat

Actualiteit ‘’Waarderen Woningen in verhuurde staat’’

Speciaal voor taxateurs die ervaren zijn in het taxeren van woningen in verhuurde staat voor financieringsdoeleinden, organiseert Beroepsopleiding Makelaars B.V. een kort bijscholingsprogramma.

In 2020 komt een uitgebreid programma beschikbaar voor taxateurs met minder tot geen ervaring met dit onderwerp. Dit programma zal onderdeel zijn van het aanbod voor de NRVT permanente educatie 2020.

Inhoud programma
De docent bespreekt met u de hoofdlijnen van het nieuwe rekenmodel marktwaarde in verhuurde staat dat in samenwerking tussen validatie instituten, brancheorganisaties en opleidingsinstellingen is ontwikkeld. Ook wordt ingegaan op de Toelichting bij dit model en de specifieke vereisten voor het taxatierapport bij het waarderen van een woning in verhuurde staat.

Data, locatie en kosten
De Actualiteit ‘Waarderen Woningen in verhuurde staat’ heeft een omvang van één dagdeel (3 uren) en gaat door bij voldoende aanmeldingen. De prijs van de cursus bedraagt € 175,- exclusief 21% Btw. Neem contact op voor meer informatie en inschrijven.