Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Waarderen woningen in verhuurde staat

Actualiteit ‘’Waarderen Woningen in verhuurde staat’’ op 5 maart 2020

Speciaal voor taxateurs die ervaren zijn in het taxeren van woningen in verhuurde staat voor financieringsdoeleinden, organiseert Beroepsopleiding Makelaars B.V. een kort bijscholingsprogramma.

In 2020 komt een uitgebreid programma beschikbaar voor taxateurs met minder tot geen ervaring met dit onderwerp. Dit programma zal onderdeel zijn van het aanbod voor de NRVT permanente educatie 2020.

Inhoud programma
De docent bespreekt met u de hoofdlijnen van het nieuwe rekenmodel marktwaarde in verhuurde staat dat in samenwerking tussen validatie instituten, brancheorganisaties en opleidingsinstellingen is ontwikkeld. Ook wordt ingegaan op de Toelichting bij dit model en de specifieke vereisten voor het taxatierapport bij het waarderen van een woning in verhuurde staat.

Data, locatie en kosten
De Actualiteit ‘Waarderen Woningen in verhuurde staat’ heeft een omvang van één dagdeel (3 uren) en vindt plaats op 5 maart 2020, 10.00-13.00 uur. Wij bieden de cursus aan tegen het tarief van € 335,00 inclusief 21% btw (€ 276,86 exclusief 21% btw). De cursus vindt plaats op locatie in Nootdorp, Gildeweg 13. U kunt zich inschrijven via inschrijfformulier.  

Deze cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.