Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Training "Haal meer uit Social Media Marketing"

Deze klassikale training met social media expert Ernst van Dijk van BIG BANG! biedt een unieke kans om u tegen sterk gereduceerd tarief verder te verdiepen in social media.

De trainingsdag, die u volgt met vakgenoten, vormt een verdieping op de online PE-cursus Social Media Marketing. In de online cursus kreeg u dit voorjaar praktische handvatten aangereikt om aan de slag te gaan met uw Social Media Strategie. In het klassikale vervolg ‘Haal meer uit Social Media Marketing’ leert u in zes uur hoe u social media nóg effectiever in kunt zetten. Een hands-on en praktisch vervolg op het E-book Social Media Marketing van Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inhoud programma
Tijdens het ochtendprogramma leert u de kneepjes van het vak. Hoe haalt u meer uit de social kanalen van uw organisatie? We sluiten aan bij de theorie ‘the Golden Circle’, als handvat voor uw eigen contentstrategie. U kunt uw strategie aan het einde van de ochtend vertalen naar concrete berichten voor uw tijdlijn. Uiteraard is er volop gelegenheid om het geleerde uit te wisselen met collega-makelaars.

s’ Middags leert u alles over het efficiënt inzetten van Social Media Advertising. U krijgt inzicht in de blackbox van Facebook en Instagram Advertising. Hoe werkt u bijvoorbeeld handig met de Advertentie- en Business Manager? U oefent met het ontwikkelen van social campagnes en evalueert deze met medecursisten en de docent. Ook laat de docent best practice cases zien en voorziet hij u van tips & tricks voor het optimaal opzetten van campagnes gericht op in-verkoopname.

Gereduceerd tarief
Beroepsopleiding Makelaars B.V. biedt u de gelegenheid om deze klassikale training van 6 uur te volgen tegen het sterk gereduceerde tarief van € 175,45 inclusief 21% btw (€ 145,00 exclusief  21% btw). Tussen het ochtend- en het middaggedeelte krijgt u bovendien een lunch aangeboden. De training wordt gehouden op donderdag 19 september 2019 in het opleidingslokaal in Nootdorp. Schrijf in en download het inschrijfformulier voor de Training "Haal meer uit Social Media Marketing". Let op: VOL = VOL. 

PE-punten
Door deze training te volgen, kunt u 6 punten opvoeren ten behoeve van de vrije ruimte voor de SCVM. Voor meer informatie over de vrije ruimte verwijzen wij u graag naar de website van de SCVM.  

Deze klassikale training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.