Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Training "Haal meer uit Social Media Marketing"

Klassikale training met social media expert Ernst van Dijk van BIG BANG! op 17 maart 2020
De trainingsdag, die u volgt met vakgenoten, vormt een verdieping op de online PE-cursus Social Media Marketing. In de online cursus kreeg u vorig jaar praktische handvatten aangereikt om aan de slag te gaan met uw Social Media Strategie. In het klassikale vervolg ‘Haal meer uit Social Media Marketing’ leert u in zes uur hoe u social media nóg effectiever in kunt zetten. Een hands-on en praktisch vervolg op het E-book Social Media Marketing van Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inhoud programma
Tijdens het ochtendprogramma leert u de kneepjes van het vak. Hoe haalt u meer uit de social kanalen van uw organisatie? We sluiten aan bij de theorie ‘the Golden Circle’, als handvat voor uw eigen contentstrategie. U kunt uw strategie aan het einde van de ochtend vertalen naar concrete berichten voor uw tijdlijn. Uiteraard is er volop gelegenheid om het geleerde uit te wisselen met collega-makelaars.

s’ Middags leert u alles over het efficiënt inzetten van Social Media Advertising. U krijgt inzicht in de blackbox van Facebook en Instagram Advertising. Hoe werkt u bijvoorbeeld handig met de Advertentie- en Business Manager? U oefent met het ontwikkelen van social campagnes en evalueert deze met medecursisten en de docent. Ook laat de docent best practice cases zien en voorziet hij u van tips & tricks voor het optimaal opzetten van campagnes gericht op in-verkoopname.

Datum, locatie en kosten
Beroepsopleiding Makelaars B.V. biedt u de gelegenheid om deze klassikale training op 17 maart 2020, 09.00-16.00 uur te volgen tegen het tarief van € 335,00 inclusief 21% btw (€ 276,86 exclusief 21% btw). Tussen het ochtend- en het middaggedeelte krijgt u een lunch aangeboden. De workshop vindt plaats op locatie in Nootdorp, Gildeweg 13. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.  

Deze klassikale training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.