Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Training "Haal meer uit Social Media Marketing"

Klassikale training met social media expert Ernst van Dijk van BIG BANG! - Datum verplaatst naar najaar 2020 -
De trainingsdag, die u volgt met vakgenoten, vormt een verdieping op de online PE-cursus Social Media Marketing. In de online cursus kreeg u vorig jaar praktische handvatten aangereikt om aan de slag te gaan met uw Social Media Strategie. In het klassikale vervolg ‘Haal meer uit Social Media Marketing’ leert u in zes uur hoe u social media nóg effectiever in kunt zetten. Een hands-on en praktisch vervolg op het E-book Social Media Marketing van Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inhoud programma
Tijdens het ochtendprogramma leert u de kneepjes van het vak. Hoe haalt u meer uit de social kanalen van uw organisatie? We sluiten aan bij de theorie ‘the Golden Circle’, als handvat voor uw eigen contentstrategie. U kunt uw strategie aan het einde van de ochtend vertalen naar concrete berichten voor uw tijdlijn. Uiteraard is er volop gelegenheid om het geleerde uit te wisselen met collega-makelaars.

s’ Middags leert u alles over het efficiënt inzetten van Social Media Advertising. U krijgt inzicht in de blackbox van Facebook en Instagram Advertising. Hoe werkt u bijvoorbeeld handig met de Advertentie- en Business Manager? U oefent met het ontwikkelen van social campagnes en evalueert deze met medecursisten en de docent. Ook laat de docent best practice cases zien en voorziet hij u van tips & tricks voor het optimaal opzetten van campagnes gericht op in-verkoopname.

Datum, locatie en kosten
Gezien de omstandigheden rondom het Corona-virus en de door het RIVM genomen maatregelen, hebben wij helaas moeten besluiten de eerder gecommuniceerde datum van deze training op 23 april 2020 te annuleren. Naar het zich nu laat aanzien, zullen wij deze training in het najaar aanbieden.