Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Online Vastgoedintroductiecursus

Vastgoed is overal en de vastgoedbranche is altijd in beweging. Bent u geboeid door de wereld van vastgoed en wonen, bemiddelen en taxeren? Wilt u weten of een carrière in de vastgoedwereld iets voor u is? Schrijf u dan in voor de Online Vastgoedintroductiecursus van Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Actie
Vanaf 3 april 2020 tot en met 31 juli 2020 kunt u deze cursus tegen het speciale actietarief van
€ 399,-- inclusief 21% btw (exclusief examenkosten) volgen in plaats van € 645,-- inclusief 21% btw.

Cursusprogramma
Tijdens de praktijkgerichte Online Vastgoedintroductiecursus verwerft u in korte tijd een solide basiskennis op het gebied van vastgoed. U maakt kennis met de vastgoedwereld vanuit diverse invalshoeken. De cursus wordt online gegeven en is daardoor goed te combineren met het dagelijks werk. Op het programma staan onder meer de volgende onderwerpen:

  • De rol van de makelaar;
  • Waardebepaling en verkoopadvies;
  • Bemiddelingsproces bij aankoop en verkoop;
  • Privaatrecht, zoals de juridische aspecten van de bemiddelingsovereenkomst;
  • Publiekrecht, zoals het lezen van bestemmingsplannen;
  • De invloed van milieu en duurzaamheid;
  • Het opstellen van een koopovereenkomst;
  • Regelgeving rondom bouwen;
  • Bouwproces van nieuwbouwwoningen;
  • Bouwgebreken in bestaande woningen.

Cursusvorm en -duur
De Online Vastgoedintroductiecursus bestaat uit 15 online lessen, met lesteksten, video, oefenvragen en relevante bijlagen. Via onze online leeromgeving studeert u waar en wanneer u maar wilt, op pc, laptop of tablet. Vanaf het moment dat de cursus voor u beschikbaar komt, krijgt u de beschikking over al het lesmateriaal. Zo bepaalt u zelf de duur van uw cursus.

Vooropleiding
Het niveau van deze cursus is gelijk aan dat van een MBO-opleiding niveau 4. Er zijn geen toelatingseisen. Ook hoeft u nog niet werkzaam te zijn in de vastgoedbranche.

Studiemateriaal
Het studiemateriaal is door Beroepsopleiding Makelaars B.V. speciaal ontwikkeld voor deze cursus en afgestemd op de dagelijkse vastgoedpraktijk. Door intensieve samenwerking met de beroepspraktijk is het lesmateriaal altijd actueel. U hoeft geen aanvullende literatuur aan te schaffen.

Startdatum
De Online Vastgoedintroductiecursus start online via onze leeromgeving.

Investering en inschrijving
Het cursusgeld voor de Online Vastgoedintroductiecursus bedraagt € 645,- inclusief 21% btw en € 533.06 exclusief 21% btw en is exclusief literatuur en examens. De prijs is onder voorbehoud van wijzigingen. Schrijf in en download het inschrijfformulier voor de Vastgoedintroductiecursus.

Examens
De cursus kan worden afgesloten met een schriftelijk examen. Bent u voor dit examen geslaagd, dan ontvangt u het Certificaat Vastgoedintroductiecursus. Een examen boeken kan via www.examensvoormakelaars.nl. Het examen wordt digitaal afgenomen op meer dan twintig locaties in heel Nederland. De organisatie en afname van examens wordt verzorgd door Beroepsexamens Makelaars B.V.

Verder studeren?
Wilt u uw beroep maken van vastgoed? Na de Online Vastgoedintroductiecursus kunt u doorstromen naar de Opleiding Assistent-Makelaar of naar de Theorieopleiding Makelaar-Taxateur Woningen.