Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Offline en tijd over door Corona? Ga online studeren!

Online studeren is na het bekend worden van de genomen maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te beperken, plotseling ‘’booming’’. Beroepsopleiding Makelaars biedt echter al langer online studeren aan. Via onze online leeromgeving studeer je waar en wanneer je wil op computer, tablet of smartphone. Maak je tijd nuttig en start nú met één van onze online opleidingen.

  • Online Vastgoedintroductiecursus

Ligt jouw hart bij vastgoed en wil je basiskennis opdoen in de makelaardij? Volg dan de Online Vastgoedintroductiecursus. In 15 online lessen leer je de vastgoedwereld vanuit diverse invalshoeken kennen. Door intensieve samenwerking met de beroepspraktijk is het lesmateriaal actueel en praktijkgericht.
Benieuwd naar de onderwerpen die aan bod komen in deze cursus? Klik dan op deze link voor meer informatie. Inschrijven kan via deze link.

  • Theorieopleiding Makelaar-Taxateur 1-jarig geheel online.

Interesse om makelaar/taxateur te worden? Kies dan voor de Theorieopleiding Makelaar-Taxateur 1-jarig geheel online. De opleiding bestaat uit 7 modules: Koop en Verkoop, Woning en Leefomgeving, Woningfinanciering, Huur en Verhuur, Taxatieleer, Bouwkundig Inspecteren en Taxatieleer.
Wil je weten welke onderwerpen aan de orde komen bij deze modules? Lees er hier meer over.  Inschrijven kan via deze link.

Vele cursisten gingen jou al voor
De feedback die zij geven over online studeren bij Beroepsopleiding Makelaars is zeer positief. Enkele reacties van onze cursisten. 

"Duidelijke lesstof die goed aansluit op de examens”. 


"De lesstof is straight to the point”. Jasper van Beek


"Online studeren bevalt mij goed, ik ervaar geen struikelblokken”. Jessica van Dijk


“De inhoud van de lesstof is actueel en zeer praktijkgericht". Sally Selman

 


Online studeren is in deze tijd van social distancing hét alternatief om het gemis van sociale contacten om te zetten naar kennis.