Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Online studeren

Online studeren is na het bekend worden van de genomen maatregelen om de verspreiding van het Corona virus te beperken, plotseling ‘’booming’’. Beroepsopleiding Makelaars biedt echter al langer online studeren aan. Via onze online leeromgeving studeert u waar en wanneer u wilt op computer, tablet of smartphone. 

  • Online Oriëntatiecursus Vastgoed
    Wilt u weten of een carrière in de vastgoedwereld iets voor u is? Kies dan voor de Online Oriëntatiecursus Vastgoed. Deze cursus bestaat uit 8 online lessen, met lesteksten, video, oefenvragen en relevante bijlagen. Vanaf het moment dat de cursus voor u beschikbaar komt, krijgt u de beschikking over al het lesmateriaal. Zo bepaalt u zelf de duur van uw cursus. U sluit de cursus af met een eindtoets die bestaat uit 15 meerkeuzevragen over de totale lesstof. U slaagt voor de toets als u minimaal 12 vragen goed hebt beantwoord. De eindtoets kunt u maken zo vaak als u wilt. Na het afronden van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname. Meer informatie en het inschrijfformulier voor de Online Oriëntatiecursus Vastgoed treft u hier aan.  
  • Basisopleiding Vastgoeddeskundige
    Vanaf september 2020 kunt u starten met de Basisopleiding Vastgoeddeskundige. Deze opleiding vervangt de huidige Theorieopleiding Makelaar-Taxateur, is geheel online te volgen en duurt ca. 18 maanden. Na het behalen van het diploma Basisopleiding Vastgoeddeskundige, vervolgt u met een opleiding richting makelen of taxeren.  

Vele cursisten gingen u al voor
De feedback die onze cursisten geven over online studeren bij Beroepsopleiding Makelaars is zeer positief. Enkele reacties van onze cursisten. 

"De lesstof is straight to the point”. Jasper van Beek


"Online studeren bevalt mij goed, ik ervaar geen struikelblokken”. Jessica van Dijk


“De inhoud van de lesstof is actueel en zeer praktijkgericht". Sally Selman