Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

FAQ

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft met betrekking tot de Permanente Educatie. Reden waarom wij de meest veel voorkomende vragen voor u hieronder hebben weergegeven. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op: 070-3563200 of info@makelaarsopleidingen.nl zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden en mogelijk kunnen toevoegen aan deze pagina.

Veel gestelde vragen Permanente Educatie:

 

1) Hoe kan ik PE 2018 bestellen?

Wij kunnen u alleen voorzien van de juiste lesstof wanneer u via onze website gebruik maakt van onze digitale pakketkiezer: https://www.makelaarsopleidingen.nl/pakket U dient hiervoor ingelogd te zijn. U kunt inloggen met uw account bij Beroepsopleiding Makelaars B.V.

2) Ik wil alle informatie nog eens nalezen, maar ik heb de email niet meer. Waar kan ik deze informatie vinden?

U treft de informatie hier aan: https://www.makelaarsopleidingen.nl/media/2018/Permanente_Educatie_2018-L.pdf

3) Waar kan ik de informatie met betrekking tot inloggen in de leeromgeving of inloggen om Permanente Educatie te bestellen nalezen?

U treft de informatie hier aan: www.makelaarsopleidingen.nl/media/2018/Inloggen_voor_het_bestellen_van_een_PE-pakket.pdf

4) Ik heb nog geen account bij Beroepsopleiding Makelaars B.V. Hoe kan ik een account aanvragen?

U kunt een account aanvragen door op onze website www.makelaarsopleidingen.nl via het menu Contact het formulier in te vullen. U ontvangt binnen 1 werkdag een mail van ons waarmee u een account kunt aanmaken.

5) Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door op onze website www.makelaarsopleidingen.nl rechtsboven te klikken op ''wachtwoord vergeten/geen wachtwoord ontvangen". Daarna verschijnt een scherm waarmee u uw wachtwoord kan herstellen.

6) Ik heb een pakket besteld met daarin meerdere cursussen. Wanneer worden de cursussen binnen mijn pakket aan de leeromgeving toegevoegd?

Voor het toewijzen van cursussen in de leeromgeving dient u rekening te houden met 2 werkdagen vanaf het moment van bestellen. De cursussen worden gefaseerd in de loop van het jaar toegevoegd aan uw leeromgeving. U treft hier het overzicht met daarin opgenomen de maanden waarin de cursussen beschikbaar worden gesteld:https://www.makelaarsopleidingen.nl/media/2018/Permanente_Educatie_2018-L.pdf
Let wel: het betreft hier een indicatie. U ontvangt van ons een email op het moment dat een nieuwe cursus beschikbaar komt in de leeromgeving.

7) Worden de punten door Beroepsopleiding Makelaars B.V. doorgegeven aan zowel SCVM als aan het NRVT?

Dat klopt, wij geven de punten voor u periodiek door aan zowel SCVM als aan het NRVT. De enige punten die u zelf dient door te geven betreffen de punten ten behoeve van de zogeheten vrije ruimte.

8) Worden de punten door Beroepsopleiding Makelaars B.V. doorgegeven aan zowel SCVM als aan het NRVT?

Dat klopt, wij geven de punten voor u periodiek door aan zowel SCVM als aan het NRVT. De enige punten die u zelf dient door te geven betreffen de punten ten behoeve van de zogeheten vrije ruimte.

9) Hoeveel punten dien ik te behalen ten behoeve van de vrije ruimte voor SCVM en wat dien ik te volgen om die punten te behalen?

Ongeacht het aantal kamers waarvoor u staat ingeschreven bij SCVM dient u in 2018 aan vrije ruimte 6 punten te behalen. U kunt punten behalen door bijvoorbeeld het bijwonen van afdelingsvergaderingen, ledenvergaderingen, NeVaCoN en overige vakgerelateerde activiteiten, trainingen of cursussen. U dient deze punten zelf door te geven door via de website van SCVM: www.scvm.nl in te loggen binnen uw account.

10) Hoeveel punten dien ik te behalen ten behoeve van de vrije ruimte voor het NRVT en wat dien ik te volgen om die punten te behalen?

Voor informatie met betrekking tot de invulling van de vrije ruimte voor het NRVT verwijzen wij u naar de FAQ op de website van het NRVT: www.nrvt.nl/taxateurs/permanente-educatie/activiteiten-registreren-in-5-stappen

11) Wanneer ik alle cursussen binnen het door mij bestelde pakket volg, heb ik dan na het afronden ervan aan mijn verplichting voldaan en voldoende punten behaald?

Nee, u dient naast het afronden van de cursussen binnen het door u bestelde pakket ook punten te behalen ten behoeve van de vrije ruimte, zowel voor SCVM als voor het NRVT. Zie vraag de voorgaande vragen hierover.

12) Kan ik ook een notificatie krijgen vanuit de leeromgeving wanneer een cursus wordt toegevoegd?

Dat kan. Klik binnen de leeromgeving in het menu op mijn profiel en dan rechtsboven op profiel aanpassen. In het scherm dat dan verschijnt staat het kopje Overzicht actieve opdrachten en de  vraag: “Wilt u e-mail ontvangen met een overzicht van uw actieve opdrachten?” Vink hier ja aan. U kunt dan tevens aanvinken op welke dag(en) u een bericht wenst te ontvangen.