REV taxateur

Wil jij bij opdrachtgevers kenbaar maken dat jouw taxatiewerkzaamheden onderscheidend zijn door een persoonlijk commitment aan de European Valuation Standards? Kies er dan voor om de internationaal erkende en beschermde titel Recognised European Valuer (REV) te behalen! Deze titel kan worden verleend door brancheorganisaties VBO, NVM en VastgoedPro onder toezicht van TEGOVA, The European Group of Valuer’s Associations. Als REV-taxateur word je ingeschreven de registers van TEGOVA en TEGOVA Netherlands. TEGoVA bevordert de ontwikkeling van de taxatieprofessie en de harmonisering van taxatiestandaarden binnen Europa, onder meer door het ontwikkelen en beheren van de European Valuation Standards (EVS) en het REV-certificatieschema. Het waarborgen daarvan in Nederland is door de gezamenlijke brancheorganisaties opgedragen aan TEGOVA Netherlands.

Weten hoe je Recognised European Value wordt? Lees dan hieronder verder.

Hoe word ik Recognised European Valuer?

Je wordt REV-taxateur na het met goed gevolg afleggen van een assessment. Voor leden van VBO wordt dit assessment afgenomen door Beroepsexamens Makelaars B.V.

Ter voorbereiding op het REV-assessement kun je deelnemen aan een tweedaagse training. Deelname aan de REV-training staat open voor geregisteerde taxateurs bedrijfsmatig- of landelijk vastgoed die beschikken over meerjarige werkervaring en permanente educatie volgen.

REV-assessments worden afgenomen in mei en in november. Uitgebreide informatie over het REV-assessment, de vooropleidings- en overige vereisten, de assessementprocedure, de titelverlening en de registratie vind je hier.

Niet gevonden wat je zocht?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder.