Permanente Educatie Cursus

Als geregistreerd makelaar of geregistreerd taxateur volg je permanente educatie (PE) om je kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Wij bieden de PE aan voor het SCVM-register (makelaars) en voor het NRVT-register (taxateurs). Dit doen wij in de vorm van maatwerkpakketen die samengesteld zijn uit een aantal cursussen. Wil je liever zelf kiezen uit ons aanbod met losse PE-cursussen, dan kan dat natuurlijk ook.

Door het volgen van een losse cursus behaal je verplichte punten voor SCVM of NRVT voor een Kamer van inschrijving. Soms levert een cursus verplichte punten op voor beide registers. De door jou behaalde verplichte punten worden door ons doorgegeven aan SCVM en/of NRVT. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Houd er wel rekening mee dat SCVM en NRVT ook een ‘vrije ruimte’ kennen waarvoor punten moeten worden behaald. Deze punten zijn geen onderdeel van een maatwerkpakket. Punten voor de vrije ruimte behaal je door bijvoorbeeld het bezoeken van congressen of relevante door de branche georganiseerd bijeenkomsten. Punten voor de vrije ruimte geef je wél zelf door aan SCVM of NRVT.

Raadpleeg ‘Documenten’ in het hoofdmenu als je gedetailleerde informatie wilt over de regels die SCVM en NRVT hebben opgesteld voor de Permanente Educatie.

Raadpleeg hier de leverkalender van de PE-cursussen.

Aanbod