Online Oriëntatiecursus Vastgoed

Je bent geboeid door de wereld van vastgoed. Je overweegt een carrière in deze branche, maar je weet nog niet zeker of het bij je past en welke richting je op wilt? Dat begrijpen we. En daarom is er de Oriëntatiecursus Vastgoed.

Deze cursus is laagdrempelig. Er gelden geen toelatingsvereisten. Je maakt op hoofdlijnen kennis met wat het vak van (assistent) makelaar of taxateur inhoudt. Je leert over de geschiedenis, achtergrond en organisatie van de branche. En je doet vanuit een praktijkgerichte invalshoek kennis en inzichten op die goed van pas komen bij het werken in de vastgoedwereld. Welke functie het ook wordt!

Ontdekken of werken in het vastgoed bij je past? Lees dan hieronder verder.

Ontdekken of een carrière in de vastgoedwereld bij je past? 

Volg dan de online oriëntatiecursus vastgoed. De cursus bestaat uit twee modulen met in totaal 8 online lessen met teksten, video’s en oefenvragen. Via de online leeromgeving studeer je waar en wanneer je maar wilt en je krijgt direct toegang tot alle lessen. Zo bepaal je zelf de duur van jouw cursus. Goed te combineren met je andere werkzaamheden dus.

Ben je na het volgend van de online oriëntatiecursus overtuigd en wil je verder in de vastgoedbranche? Goed nieuws! Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals de opleiding Assistent Makelaar of de Basisopleiding Vastgoeddeskundige. Je vindt alles op deze site, maar aarzel niet om ons te vragen om een persoonlijk studieadvies. We zijn er ook om met je mee te denken!