Assistent Makelaar

Als Assistent Makelaar ondersteun je de makelaar bij de (ver)koop of (ver)huur van een woning. Een uitdagende functie want je werkzaamheden zijn absoluut veelzijdig te noemen. Geen dag is hetzelfde! Je bent dagelijks in contact met de (potentiële) opdrachtgevers en (potentiële) kopers van het makelaarskantoor en vaak het eerste aanspreekpunt. Ook communiceer je met het kantoor van de notaris en andere makelaarskantoren. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij jou dan ook voorop. Daarnaast onderhoudt je de Socials en begrijp je hoe jouw kantoor (online) zichtbaar is en blijft. Het spreekt dan ook vanzelf dat een assistent makelaar beschikt over een goede juridische basiskennis en vaardig is in marketing en communicatie.

Weten hoe je assistent makelaar wordt? Lees dan hieronder verder.

Hoe word ik Assistent Makelaar?

Heb je besloten om de opleiding Assistent Makelaar te volgen? Goede keuze! En nu? Na je inschrijving word je in 30 weken opgeleid om op een makelaarskantoor van branchevereniging VBO aan te slag te kunnen gaan. De opleiding is prima naast je dagelijkse werkzaamheden te volgen, want de lessen zijn volledig online. Er gelden geen toelatingsvereisten.

Na het afronden van deze studie geïnspireerd geraakt om je verder te ontwikkelen? Studeer dan voor Makelaar Woningen of Taxateur Woningen. Je start dan met de Basisopleiding Vastgoeddeskundige als basis voor een gespecialiseerde vervolgopleiding tot makelaar of taxateur.