Carrière maken in het Vastgoed

Als vastgoed professional ligt er een uitdagende carrière in het vooruitzicht. Met een goede opleiding als vertrekpunt vergroot je je kansen in de markt. En die opleiding is veel breder dan je nu misschien denkt. Want een goede (assistent) makelaar, taxateur of huurbemiddelaar kan ook de onderhoudstoestand van vastgoed in beeld brengen, weet hoe je feilloos communiceert met opdrachtgevers en is als professional juridisch bekwaam om volgens wet-en regelgeving te handelen.

Alles weten over de mogelijkheden?

Je wilt makelaar worden. Of taxateur. Beide misschien. Woningen, bedrijfsmatig of agrarisch Of is je droombaan meer ondersteunend op kantoor als assistent makelaar?

Werken in de vastgoedbranche, dat is toch wat je wilt of overweegt? Of twijfel je nog? Dat begrijpen we. En daarom geven we je hieronder alle informatie over de verschillende opleidingen die je kunt volgen. Je kunt je pad al helemaal uitstippelen of je start met een oriëntatie cursus. En heb je daarna nog prangende vragen, dan zit er een team voor je klaar om die vragen te beantwoorden. En geloof ons, je bent echt niet de eerste die wat advies nodig heeft. Wij helpen je graag!

Waarom bij ons

We delen een passie. Vastgoed. En vanuit deze passie, die we overigens al meer dan 20 jaar hebben, bieden we jou het meest actuele opleidingsaanbod. Dat leggen we even uit. Door te werken met docenten die de praktijk kennen, het volgen van de ontwikkelingen in de branche en nauw contact te hebben met het werkveld is onze kennis up-to-date. En dat zie je terug in het lesmateriaal.

Zeker belangrijk voor jou, maar je wilt meer. Je wilt studievrijheid. Jij bent tenslotte op je best op zaterdagmiddag of je combineert je zonvakantie met studeren. Misschien pak jij juist je boeken als de rest van de wereld slaapt. Jouw studie, jouw keuze, jouw vorm. En daarom zijn onze opleidingen waar het kan grotendeels online. Waar nodig is er bij het verwerven van theoretische kennis een zijstap naar klassikale lessen om de theorie verder toe te lichten of om te sparren met je medestudenten. Praktijkvakken volg je blended, in de combinatie van online en bijeenkomsten op locatie. Mooi gemixt!

Je wilt vastgoedprofessional worden, maar je twijfelt nog aan wat jouw route moet worden. Je wilt meer weten over een van onze opleidingen of je hebt een specifieke vraag? We kunnen zeker helpen, adviseren en antwoorden. Op de voor jou best passende manier.

Actuele inhoud, op jouw manier met de beste hulp. Daarom dus Beroepsopleiding Makelaars!

  • We weten waar we over praten
  • Een slimme mix van online en klassikaal
  • De praktijk staat op een voetstuk
  • We houden graag contact