Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

PE Pakketten 2020

De Permanente Educatie voor 2020 is bestelbaar. Evenals voorgaande jaren levert Beroepsopleiding Makelaars B.V. de Permanente Educatie (PE) in de vorm van maatwerkpakketten. Met een maatwerkpakket naar keuze voldoet u aan de vereisten voor de verplichte en facultatieve punten van SCVM en/of NRVT voor de Kamer(s) waar u ingeschreven staat. 

Veelgestelde vragen PE 2020
Heeft u bijvoorbeeld vragen over: bestellen, inloggen, betalen, levering, PE doen en PE punten?
In de FAQ - Permanente Educatie 2020 staan de meest voorkomende vragen over de PE 2020. We adviseren u eerst de FAQ te raadplegen. Als u dan nog steeds vragen heeft of hulp nodig heeft kunt u met ons contact opnemen via info@makelaarsopleidingen.nl. 

PE 2020 levering
Voor een indicatie van het beschikbaar komen van de verschillende PE-cursussen kunt u de leveringskalender downloaden: PE 2020 leveringskalender.
Beschikbare online cursussen worden binnen 5 werkdagen na bestelling aan uw leeromgeving toegevoegd. U ontvangt vanuit de leeromgeving een notificatie als een cursus is toegevoegd.  

Welk PE-pakket bestellen?
Voor het snel en eenvoudig bestellen van een PE-pakket op maat maakt u gebruik van de onderstaande pakketkiezer. De meest gangbare PE-pakketten en de prijzen vindt u in dit overzicht.

Om te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. U kunt Inloggen en bestellen met uw account bij Beroepsopleiding Makelaars B.V. Let op: dit is niet uw account voor de e-learningomgeving.
Nog geen account? Vraag hier een account aan.

 

Klik hier om naar de pakketkeuze te gaan.

Klik hier om naar de pakketkeuze te gaan.