Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Algemene informatie Permanente Educatie

Let op: VBO leden die SCVM/NRVT geregisteerd zijn krijgen de permanente educatie voor 2017 vanuit hun VBO lidmaatschap aangeboden. U hoeft dan geen PE via de website te bestellen. 

De SCVM-inhaalbijeenkomsten in december 2017 zijn echter niet in het lidmaatschap inbegrepen. Wilt u SCVM-inhaal PE volgen, dan bestelt u deze via de website vanaf dinsdag 21 november 2017.

Niet VBO leden die SCVM/NRVT geregistreerd zijn bestellen de permanente educatie voor 2017 via de website.

Beroepsopleiding Makelaars B.V informeert u over de opzet van de permanente educatie (PE) voor SCVM en NRVT in 2017. Eind februari zijn de onderwerpen van het SCVM PE-programma gepubliceerd op de website van het NRVT. Dit betekent dat de door u behaalde SCVM-punten eveneens ingebracht kunnen worden bij het NRVT.

Evenals vorig jaar heeft Beroepsopleiding Makelaars B.V. ervoor gekozen om de PE aan te bieden in de vorm van zeven pakketten. Met elk pakket voldoet u aan de verplichtingen van zowel SCVM als NRVT. Op deze manier wordt zoveel mogelijk voorkomen dat u voor twee registers afzonderlijk PE moet volgen. Welk pakket voor u van toepassing is, volgt uit de Kamer(s) waarin u bent ingeschreven.

Dit jaar gaat Beroepsopleiding Makelaars de E-learning omgeving verder door ontwikkelen. Vrijwel het gehele PE-programma wordt aangeboden in de vorm van e-learning.

In de bijlage leest u meer informatie over de inhoud, prijzen en bestelwijze voor de PE-pakketten en cursussen. Wilt u geen pakket aanschaffen maar een of meer losse cursussen afnemen, dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk.

Wij vertrouwen erop u een passend aanbod te doen en verwelkomen u graag als cursist. Heeft u vragen over de inhoud of de bijlage, stuurt u dan een e-mailbericht naar info@makelaarsopleidingen.nl.

Pakketten en prijzen 2017

Elk pakket kwalificeert voor én SCVM én NRVT.

Pakketten

SCVM én NRVT

Prijs (exclusief Btw)

Pakket 1

Wonen

€ 525,--

Pakket 2

Wonen en Bedrijfsmatig

€ 975,--

Pakket 3

Alleen Bedrijfsmatig

€ 625,--

Pakket 4

Wonen en Agrarisch

€ 975,--

Pakket 5

Alleen Agrarisch

€ 695,--

Pakket 6

Agrarisch en Bedrijfsmatig

€ 975,--

Pakket 7

Wonen & Bedrijfsmatig & Agrarisch

€ 1.425,--

 

 

Kies hieronder uw "kamer"