Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

VBO

VBO is de onafhankelijke brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. Wij strijden voor een stabiele vastgoedmarkt. Daarom brengen we belanghebbenden en belangen in die markt bij elkaar. Omdat wij geloven dat die het beste functioneert als iedereen in openheid en gelijkwaardigheid samenwerkt. Zo sturen we met en voor onze leden continu aan op verandering en verbetering. En daarom bieden we onze leden de kennis en tools waarmee ze hun klanten het best kunnen bedienen. Zodat iedereen profiteert van een goed functionerende woning- en vastgoedmarkt: Kopers en verkopers. Huurders en verhuurders. Projectontwikkelaars en overheden.

Met ruim 1.100 leden is VBO qua grootte de tweede brancheorganisatie in Nederland. Naast een sectie Wonen heeft VBO Makelaar ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Landelijk en Agrarisch Vastgoed. VBO is opgericht in 1985 en gevestigd in Nootdorp. VBO is aangesloten bij de Nederlandse werkgeversorganisatie VNO-NCW en in Europees verband bij de CEPI. Voor het waarborgen van de kwaliteit van het taxatievak en het uniform gebruik van de European Valuation Standards (EVS) is VBO aangesloten bij TEGoVA.

Meer informatie over de vereniging VBO vindt u op www.vbomakelaar.nl. Het aanbod van VBO-makelaars vindt u op www.vbo.nl.