Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

SCVM

De Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. Door inschrijving van gecertificeerde makelaars en taxateurs in een gezamenlijk register maakt het voor zowel de consument als de geldverstrekkende instanties eenvoudig te controleren welke makelaars en taxateurs aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.

De onafhankelijke Stichting Certificering voor Makelaars en taxateurs registreert slechts die makelaars en taxateurs die beschikken over het DNV-certificaat makelaar/taxateur onroerende zaken of taxateur onroerende zaken volgens de norm ISO 17024. Dit certificaat wordt afgegeven door Det Norske Veritas (DNV GL), Europees marktleider op het gebied van persoonscertificatie.

Om DNV-gecertificeerd en ingeschreven te kunnen worden in het SCVM register, dient men in het bezit te zijn van een geldige en toereikende beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een Verklaring Omtrent het Gedrag. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan staat het Tuchtcollege Makelaardij Nederland tot uw beschikking. Het SCVM register is het enige register voor makelaars en taxateurs met een dergelijk klachtenloket.
Meer informatie over SCVM vindt u op www.scvm.nl.