Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Module Woningfinanciering 2017

Datum & Locatie

De module Woningfinanciering is onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen. De module Woningfinanciering heeft een doorlooptijd van 6 weken en bestaat uit 2 lessen. 

Data & locatie

U volgt deze module via e-learning op uw eigen tempo op onze online leeromgeving. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De lessen vinden plaats op een doordeweekse dag in de avonduren van 19.00 – 21.45 uur in het midden van het land regio Nootdorp of Utrecht. De lesbijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 6 juni 2017 en maandag 26 juni 2017. Na inschrijving onvangt u tijdig in het voorjaar 2017 de inloggegevens om te kunnen starten.

Investering & inschrijving

Het cursusgeld voor Woningfinanciering bedraagt € 249,- exclusief BTW. U kunt zich online inschrijven voor deze module. Wilt u liever inschrijven voor de gehele Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen bezoek dan de pagina van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

Er zijn op dit moment nog geen data bekend.

Omschrijving

Inhoud Woningfinanciering

In de module Woningfinanciering staat de positie van de makelaar/taxateur centraal. U leert welke financiële factoren in onderlinge samenhang in belangrijke mate de betaalbaarheid van een woning bepalen. De nadruk valt daarbij op het geldende fiscale regime, financieringsvormen en een aantal verzekeringstechnische aspecten.

Opleidingsvorm
De module Woningfinanciering wordt aangeboden als blended learning. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De integratie van e-learning in de opleiding zorgt voor een hoger leerrendement, kwalitatief en effectief studeren. Via onze online leeromgeving studeert u middels e-learning waar en wanneer u dat wilt op uw computer, tablet of smartphone.

Literatuur

Algemeen:
Vastgoed wetgeving 2016/2017 Kluwer
Te bestellen op o.a. http://shop.kluwer.nl

Privaatrecht:
Privaatrecht:Mr. A.M.J. van Buchem-Spapens. Prof. mr. J.H. Nieuwenhuis. Mr. I. de Waal-van Wessem. Inleiding Privaatrecht., Noordhoff laatste druk. Te bestellen op o.a. www.noordhoffuitgevers.nl 

Examen
Het examen Woningfinanciering is het afsluitende examen van de module Woningfinanciering onderdeel van de opleiding Makelaar/Taxateur Wonen. Na inschrijving en betaling van het examen ontvangt u van ons binnen een dag een e-mail met een link om de locatie en datum te boeken voor het examen. De toets wordt digitaal op een computer afgenomen in toetscentra verspreid over Nederland.

De organisatie en afname van de examens wordt verzorgd door Beroepsexamens Makelaars B.V. 

Uw prijs:

€ 249,00excl. BTW
U dient ingelogd te zijn voor meer informatie en / of in te schrijven