Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Module Woning en leefomgeving 2017

Datum & Locatie

De module Woning en leefomgeving is onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen. De module Woning en leefomgeving heeft een doorlooptijd van 12 weken en bestaat uit 3 lessen. 

Data & locatie

U volgt deze module via e-learning op uw eigen tempo op onze online leeromgeving. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De lessen vinden plaats op dinsdag 14 maart, 11 april en 9 mei 2017 in de avonduren van 19.00 – 21.45 uur in het midden van het land regio Nootdorp of Utrecht. Na inschrijving onvangt u tijdig in het voorjaar 2017 de inloggegevens om te kunnen starten.

Investering & inschrijving

Het cursusgeld voor Woning en leefomgeving bedraagt € 399,- exclusief BTW. U kunt zich online inschrijven voor deze module. Wilt u liever inschrijven voor de gehele Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen bezoek dan de pagina van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

 

*De onderstaande tijd is niet van toepassing op de online start van de module. U ontvangt na inschrijving een e-mail met relevante informatie over de start.

DatumLocatieTijdDocent(en)
6 februari 2017Digitaal00:00 - 00:00Adriaan de Jongh

Omschrijving

Inhoud Woning en leefomgeving

De module Woning en leefomgeving stelt u in staat om de invloed van de leefomgeving op een te bemiddelen of te taxeren woning vast te stellen. U past verworven kennis en inzicht toe door onderzoek te doen in uw eigen werk- of woongebied.

Opleidingsvorm
De module Woning en leefomgeving wordt aangeboden als blended learning. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De integratie van e-learning in de opleiding zorgt voor een hoger leerrendement, kwalitatief en effectief studeren. Via onze online leeromgeving studeert u middels e-learning waar en wanneer u dat wilt op uw computer, tablet of smartphone.

Literatuur

Algemeen:

Vastgoed wetgeving 2016/2017 Kluwer
Te bestellen op o.a. http://shop.kluwer.nl

Publiekrecht:
Peter Bakker, Jos Gisberts, Publiekrecht Vastgoed, Noordhoff, 10e druk
Te bestellen op o.a. https://catalogus.noordhoffuitgevers.nl

Examen

Het examen Woning en leefomgeving is het afsluitende examen van de module  onderdeel Woning en leefomgeving van de opleiding Makelaar/Taxateur Wonen. Het examen Woning en Leefomgeving is een toets met 45 meerkeuzevragen over in het bijzonder de publiekrechtelijke wet- en regelgeving op het terrein van de ruimtelijk ordening, wonen en milieu. 

De organisatie en afname van de examens wordt verzorgd door Beroepsexamens Makelaars B.V. . 

Uw prijs:

€ 399,00excl. BTW

Docent

Adriaan de Jongh

Adriaan de Jongh is docent Privaatrecht, Publiekrecht en Fiscaal recht. Hij geeft onder andere les aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding Vastgoed & Makelaardij. Tevens is hij directeur van Alma Adviezen B.V.

Adriaan is in 1973 afgestudeerd aan de (Rijks) Universiteit Leiden. In 1975 is hij begonnen met de RAIO opleiding (Rechterlijke Ambtenaar in Opleiding). Gedurende 6 jaren is hij assistent van diverse rechters geweest, 2 jaar Officier van Justitie en 2 jaar advocaat bij Pels Rijcken & Drooglever Fortuin in Den Haag. Van 1981 tot 1999 is hij werkzaam geweest als General Counsel voor de Nederlandse afdeling van Procter & Gamble (P&G). In de periode 1982-1983 is Adriaan werkzaam geweest op P&G Headquarters in Cincinnati ( Ohio) V.S.

In 1999 is hij benoemd tot Rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank in Rotterdam (voornamelijk Strafkamer).
Van 2000 tot 2009 heeft Adriaan als bedrijfsjurist gewerkt voor Unilever, een grote concurrent van P&G.
Vanaf 1986 is Adriaan verbonden als docent aan de Hogeschool Rotterdam (voorheen: HES).

U dient ingelogd te zijn voor meer informatie en / of in te schrijven