Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Module Taxatieleer 2017

Datum & Locatie

De module Taxatieleer is onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen. De module Taxatieleer heeft een doorlooptijd van 10 weken en bestaat uit 4 lessen. 

Data & locatie

U volgt deze module via e-learning op uw eigen tempo op onze online leeromgeving. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De lessen vinden plaats op een doordeweekse dag in de avonduren van 19.00 – 21.45 uur in het midden van het land regio Nootdorp of Utrecht. Na inschrijving onvangt u tijdig in het najaar 2017 de inloggegevens om te kunnen starten.

Investering & inschrijving

Het cursusgeld voor Taxatieleer bedraagt € 499,- exclusief BTW. U kunt zich online inschrijven voor deze module. Wilt u liever inschrijven voor de gehele Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen bezoek dan de pagina van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

Er zijn op dit moment nog geen data bekend.

Omschrijving

Inhoud Taxatieleer

De module Taxatieleer biedt u een gedegen inleiding in de theoretische grondslagen van de taxatieprofessie. Aan de hand van een praktisch model van het taxatieproces maakt u  kennis met onder meer de factoren die de waarde van een woning beïnvloeden, het gebruik van rekenkundige taxatiemethoden en de eisen die aan een taxatierapport worden gesteld.

Opleidingsvorm
De module Taxatieleer wordt aangeboden als blended learning. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De integratie van e-learning in de opleiding zorgt voor een hoger leerrendement, kwalitatief en effectief studeren. Via onze online leeromgeving studeert u middels e-learning waar en wanneer u dat wilt op uw computer, tablet of smartphone.

Literatuur

Vastgoed Wetgeving ( 2016/2017) Kluwer. Dit boek is te bestellen via de (internet)boekhandel.

Taxatieleer Vastgoed 1  (6e druk, 2013). Auteurs: P.C. van Arnhem, T.M. Berkhout en G. ten Have

 

Examen

Het theorie examen Taxatieleer is het afsluitende examen van de module Taxatieleer onderdeel van de opleiding Makelaar/Taxateur Woningen. Het examen bestaat uit meerkeuze vragen. De toets wordt digitaal op een computer afgenomen in toetscentra verspreid over Nederland. De organisatie en afname van de examens wordt verzorgd door Beroepsexamens Makelaars B.V. . 

Uw prijs:

€ 599,00excl. BTW
U dient ingelogd te zijn voor meer informatie en / of in te schrijven