Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Module Koop & Verkoop 2016

Datum & Locatie

De module Koop & Verkoop is onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen. De module Koop & Verkoop start online op 31 oktober 2016 heeft een doorlooptijd van 12 weken en bestaat uit 3 lessen. 

Data & locatie

U volgt deze module via e-learning in uw eigen tempo op onze online leeromgeving. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. Op 21 november 2016, 19 december 2016 en op 23 januari 2017 zijn er lesbijeenkomsten gepland. De lessen vinden plaats op een doordeweekse dag in de avonduren van 19.00 – 21.45 uur in het midden van het land regio Nootdorp of Utrecht. Na inschrijving onvangt u tijdig in het najaar 2016 de inloggegevens om te kunnen starten.

Investering & inschrijving

Het cursusgeld voor Koop & Verkoop bedraagt € 399,- exclusief BTW. U kunt zich online inschrijven voor deze module. Wilt u liever inschrijven voor de gehele Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningenbezoek dan de pagina van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

 

*De onderstaande tijd is niet van toepassing op de online start van de module. U ontvangt na inschrijving een e-mail met relevante informatie over de start.

DatumLocatieTijdDocent(en)
31 oktober 2016Digitaal00:00 - 00:00Adriaan de Jongh

Omschrijving

Inhoud Koop & Verkoop

De module Koop & Verkoop biedt u een gedegen behandeling van de (model)overeenkomsten die voor de woningmakelaar/taxateur van belang zijn in samenhang met de onderliggende rechtsregels. Zo wordt u praktisch in staat gesteld om bij het opstellen van overeenkomsten de noodzakelijke juridische zorgvuldigheid te betrachten.

Opleidingsvorm
De module Koop & Verkoop wordt aangeboden als blended learning. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De integratie van e-learning in de opleiding zorgt voor een hoger leerrendement, kwalitatief en effectief studeren. Via onze online leeromgeving studeert u middels e-learning waar en wanneer u dat wilt op uw computer, tablet of smartphone.

Literatuur

De literatuur voor Koop & Verkoop bestaat uit het boek Inleiding Privaatrecht (laatste druk). Auteurs: mr. A.M.J. van Buchem-Spapens, prof. mr. J.H. Nieuwenhuis, mr. I. de Waal-van Wessem. (ISBN 978-90-01-86306-7).

Examen

Het examen Koop & Verkoop is het afsluitende examen van de module  onderdeel Koop & Verkoop van de opleiding Makelaar/Taxateur Wonen. Het examen Koop & Verkoop is een toets van 45 meerkeuzevragen over met name de overeenkomst tot dienstverlening, de koopovereenkomst, de koop van een appartementsrecht, de huurovereenkomsten en de aan overeenkomsten ten grondslag liggende en mee samenhangende wet- en regelgeving.

De organisatie en afname van de examens wordt verzorgd door Beroepsexamens Makelaars B.V. . 

Uw prijs:

€ 399,00excl. BTW

Docent

Adriaan de Jongh

Adriaan de Jongh is docent Privaatrecht, Publiekrecht en Fiscaal recht. Hij geeft onder andere les aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding Vastgoed & Makelaardij. Tevens is hij directeur van Alma Adviezen B.V.

Adriaan is in 1973 afgestudeerd aan de (Rijks) Universiteit Leiden. In 1975 is hij begonnen met de RAIO opleiding (Rechterlijke Ambtenaar in Opleiding). Gedurende 6 jaren is hij assistent van diverse rechters geweest, 2 jaar Officier van Justitie en 2 jaar advocaat bij Pels Rijcken & Drooglever Fortuin in Den Haag. Van 1981 tot 1999 is hij werkzaam geweest als General Counsel voor de Nederlandse afdeling van Procter & Gamble (P&G). In de periode 1982-1983 is Adriaan werkzaam geweest op P&G Headquarters in Cincinnati ( Ohio) V.S.

In 1999 is hij benoemd tot Rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank in Rotterdam (voornamelijk Strafkamer).
Van 2000 tot 2009 heeft Adriaan als bedrijfsjurist gewerkt voor Unilever, een grote concurrent van P&G.
Vanaf 1986 is Adriaan verbonden als docent aan de Hogeschool Rotterdam (voorheen: HES).

U dient ingelogd te zijn voor meer informatie en / of in te schrijven