Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Module Huur en Verhuur

Datum & Locatie

De module Huur en Verhuur is onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen. De module Huur en Verhuur heeft een doorlooptijd van 10 weken en bestaat uit 3 lessen. 

Data & locatie

U volgt deze module via e-learning op uw eigen tempo op onze online leeromgeving. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De lessen vinden plaats op een doordeweekse dag in de avonduren van 19.00 – 21.45 uur in het midden van het land regio Nootdorp of Utrecht. Na inschrijving onvangt u tijdig in het najaar 2017 de inloggegevens om te kunnen starten.

Investering & inschrijving

Het cursusgeld voor Huur en Verhuur bedraagt € 399,- exclusief BTW. U kunt zich online inschrijven voor deze module. Wilt u liever inschrijven voor de gehele Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen bezoek dan de pagina van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen.  

Er zijn op dit moment nog geen data bekend.

Omschrijving

Inhoud Huur en Verhuur

De module Huur en Verhuur biedt u een gedegen behandeling van de belangrijkste huurovereenkomsten die voor de praktijk van de woningmakelaar/taxateur van belang zijn. Dit in samenhang met het huurrecht. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn de huurovereenkomst zelfstandige woonruimte, de gebrekenregeling, huurprijs en servicekosten, het zogeheten klusrecht en huurovereenkomsten met toepassing van de Leegstandswet.

Opleidingsvorm
De module Huur en Verhuur wordt aangeboden als blended learning. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De integratie van e-learning in de opleiding zorgt voor een hoger leerrendement, kwalitatief en effectief studeren. Via onze online leeromgeving studeert u middels e-learning waar en wanneer u dat wilt op uw computer, tablet of smartphone.

Literatuur

Huur en verhuur van woonruimte in 88 vragen en antwoorden. P.G.A. van der Sanden. Sdu Uitgevers 9789012400114.

Examen

Het examen Huur en Verhuur is het afsluitende examen van de module Huur en Verhuur onderdeel van de opleiding Makelaar/Taxateur Wonen. Na inschrijving en betaling van het examen ontvangt u van ons binnen een dag een e-mail met een link om de locatie en datum te boeken voor het examen. De toets wordt digitaal op een computer afgenomen in toetscentra verspreid over Nederland.

De organisatie en afname van de examens wordt verzorgd door Beroepsexamens Makelaars B.V. .

Uw prijs:

€ 399,00excl. BTW
U dient ingelogd te zijn voor meer informatie en / of in te schrijven