Beroepsopleiding Makelaars B.V.

Inloggen

  Wachtwoord vergeten / geen wachtwoord ontvangen ?

Module Bouwkundig inspecteren 2017

Datum & Locatie

De module Bouwkundig Inspecteren is onderdeel van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen. De module Bouwkundig Inspecteren heeft een doorlooptijd van 16 weken en bestaat uit 6 lessen. 

Data & locatie

U volgt deze module via e-learning op uw eigen tempo op onze online leeromgeving. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De lessen vinden plaats op een doordeweekse dag in het midden van het land regio Nootdorp of Utrecht. Na inschrijving onvangt u tijdig in het najaar 2017 de inloggegevens om te kunnen starten.

Investering & inschrijving

Het cursusgeld voor Bouwkundig Inspecteren bedraagt € 999,- exclusief BTW. U kunt zich online inschrijven voor deze module. Wilt u liever inschrijven voor de gehele Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen bezoek dan de pagina van de Theorieopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

Er zijn op dit moment nog geen data bekend.

Omschrijving

Inhoud Bouwkundig inspecteren

In de module Bouwkundig Inspecteren verwerft u de kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om indicatief de bouwkundige staat en onderhoudstoestand van een woning te beoordelen en te waarderen. Zo daar aanleiding toe is verwijst u door voor een bouwkundige keuring of gespecialiseerd bouwkundig onderzoek. Ook leert u veel voorkomende vragen van opdrachtgevers te beantwoorden over gewenste aanpassingen of een verbouwing van de woning. U past verworven kennis en inzicht praktisch toe, onder meer door het volgen van een aantal veldwerkbijeenkomsten.

Opleidingsvorm
De module Bouwkundig inspecteren wordt aangeboden als blended learning. Online wordt gecombineerd met lesbijeenkomsten met de docenten. De integratie van e-learning in de opleiding zorgt voor een hoger leerrendement, kwalitatief en effectief studeren. Via onze online leeromgeving studeert u middels e-learning waar en wanneer u dat wilt op uw computer, tablet of smartphone.

Literatuur

A.H.L.G. Bone, Algemene bouwkunde deel a, ISBN 9789006701012.
A.H.L.G. Bone,Algemene bouwkunde deel b, ISBN 9789006701029.
A.H.L.G. Bone, Bestek en tekeningen pakket+ werkboek + tekeningen + bestek + cd-rom, ISBN 9789006951035.
Deze boeken zijn te bestellen via de (internet)boekhandel.

Examen

Het theorie examen Bouwkundig Inspecteren is het afsluitende examen van de module Bouwkundig Inspecteren onderdeel van de opleiding Makelaar/Taxateur Woningen.Het examen bestaat uit meerkeuze vragen. De toets wordt digitaal op een computer afgenomen in toetscentra verspreid over Nederland. De organisatie en afname van de examens wordt verzorgd door Beroepsexamens Makelaars B.V. . 

Uw prijs:

€ 999,00excl. BTW
U dient ingelogd te zijn voor meer informatie en / of in te schrijven